Biologische, tandarts, behandeling, mondhygiëniste, kristallen, helend, blokkade, energie, balans

Biologische behandeling

Gaby Prust is lid van de NVBT. Op deze site kunt u al wat meer informatie vinden. Bijvoorbeeld over de risico’s van amalgaamvullingen.

Lavendel

Basis van dit idee is werken met de beste biocompatibele middelen. Dit houdt dus in dat je elk jaar kijkt wat er het beste is.

Wat dat betreft verandert er niet veel, dat deden we al.

We verwijderen amalgaam met de kofferdam en/of de clean-up methode.

We werken veel  met Grandioso composiet, 89% inerte vulstof, het hoogste percentage, dus minder monomeren. Veel holistische tandartsen in Amerika werken hier ook mee.

We werken met een bio-ceramisch vulmateriaal voor wortelkanaalbehandelingen.

Kronen worden van Zirconium gemaakt.

Amalgaam hebben we niet in huis.

We werken met etherische oliën.

De atmosfeer in het pand wordt door het plaatsen van kristallen gezuiverd, wat ook bevestigd wordt door een aantal therapeuten en hoog sensitieve mensen, die patiënt bij ons zijn.

Verder is onze zinspreuk “alles draait om balans”. Voeding is de basis voor een gezond gebit. Hier besteden we veel aandacht aan.

Verder zijn we bezig met het opbouwen van een netwerk. Het blijkt dat veel angstige patiënten hun weg naar ons vinden. Meestal is dit op te lossen door simpelweg een rustige behandeling aan te bieden, met de juiste manier van verdoven. Echter, soms is er meer hulp nodig. Voor mensen die een storende kokhalsreflex hebben, bijvoorbeeld. waardoor een tandartsbezoek als erg onplezierig tot onmogelijk wordt ervaren.

Wij verwijzen dan door naar een logopediste, die hierin gespecialiseerd is.  Zij vertelt ons dat het een ontwikkelingsfase is, die is overgeslagen, maar die je later nog kunt inhalen.

Dan zijn er nog de mensen, die echt een traumatische ervaring hebben beleefd, die “herbelevingen” hebben, waardoor ze angstig blijven. Dan verwijzen we door naar www.levenskompas.nl voor een EMDR behandeling. Het is zo jammer om een blokkade je leven te laten regeren.