JeugdMondzorg – Tandartspraktijk De Geldersedreef – Lelystad

JeugdMondzorg

In 2010 is Tandartspraktijk de Geldersedreef opgericht omdat we een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en de gezondheid van anderen. Tandarts Prust heeft al die jaren met passie mondzorg geleverd aan heel veel patiënten. Wij zijn al bijna 15 jaar succesvol omdat we van ons werk houden.

JeugdMondzorg. Uw Kind. Uw Keuze. Onze zorg

Sinds 2023 hebben we de naam JeugdMondzorg aan Tandartspraktijk de Geldersedreef gekoppeld, omdat wij waar namen dat de JeugdMondzorg niet helemaal optimaal meer werd gebruikt. Wij hebben het onze missie gemaakt dat wij de zorg voor het gebit en de mondzorg voor de jongeren tot 18 jaar weer onder de aandacht brengen.

Wist u dat de zorg voor de jeugd tot 18  jaar bij de verzekering van de ouders inclusief zit?!? 

Samen met de GGD hebben wij dit opgepakt en zijn wij nu keihard aan het werk om de kinderen in deze omgeving weer voor mondzorg naar de praktijk toe te krijgen, want niemand hoeft zonder een mooie glimlach te leven. Zo zijn wij nu hard bezig om onze naam wat meer bekendheid te geven, me de aanpak die gespecialiseerd is voor kinderen en angstige patiënten. Indien u een afspraak wil maken, of u wilt uw kinderen inschrijven, neem dan contact met ons op.


Terug naar overzicht